Blloku A20

Blloku A20

Blloku A20 në Fushë-Kosovë përbëhet prej katër  lamelave me etazhitet B+P+7.Në kuadër të kompleksit  gjinden rreth 166 banesa,lokalet afariste në përdhesë sidhe garazhat në bodrume.Gjithashtu në kuadër të kompleksit është oborri I brendshëm që përmban parkingje të hapura dhe kënde gjelbrimi.

Blloku A20
Blloku A20

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë