Blloku B15

Blloku B15

Blloku B15 në Fushë-Kosovë përbëhet prej dy lamelave me etazhitet B+P+7.Përmban rreth 96 banesa,locale afariste në përdhesë sidhe garazhat e banorëve në bodrum.Oborri përmban parkingje të hapura për banorët sidhe kënde gjelbrimi.

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë