Blloku A28

Blloku A28

Blloku A28 në Fushë-Kosovë përbëhet prej dy lamelave me etazhitet  P+7.Objektet përmbajnë rreth 64 banesa sidhe locale afariste në përdhesë.Oborri I kompleksit përmban parkingje të hapura për banorët,kënde gjelbrimi dhe lojërash për fëmijë.

Blloku A28
Blloku A28
Blloku A28

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë