Mati 2

Mati 2

Mati 2 është një nga komplekset që gjithashtu ka filluar të ndërtohet gjat këtij viti.Përbëhet prej tri lamelave me etazhitet 2B+P+NK.Përmban 200 banesa,lokalet afariste në përdhesa dhe garazhat e banorëve në dy bodrumet.Gjithashtu parashifen parkingje të hapura kënde të gjelbruara sidhe kënde lojërash për fëmijë.

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë