Blloku C3

Blloku C3

Blloku C3 është njëri nga Komplekset që ka filluar të ndërtohet në këtë vit.Përbëhet prej 6 lamelave me etzahitet deri  2B+P+7.Parashihet të përfundohet në vitin 2014.Përmban diku rreth 200 banesa nëpër katet mkarakteristike sidhe përdhesa me përmbajtje afariste,në bodrume gjinden garazhat e banorëve.Parashifet që para kompleksit  të ndërtohen teren sportive kënde lojërash për fëmijë sidhe hapësira të gjelbruara.

Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3
Blloku C3

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë