Blloku C2.11

Blloku C2.11

Blloku C2.11 në lagjen Arbëria në VIP zonë përbëhet prej tri lamelave me etazhitet B+P+5+NK.Përmban  77 banesa në kate karakteristike sidhe me përdhesat me locale afariste dhe garazhat e banorëve në bodrum.Rreth objektit gjinden edhe parkingjet e hapura,hapësira gjelbrimi sidhe kënde lojërash për fëmijë.

Blloku C2.11
Blloku C2.11
Blloku C2.11
Blloku C2.11
Blloku C2.11
Blloku C2.11
Blloku C2.11
Blloku C2.11
Blloku C2.11

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë