Blloku C2.6

Blloku C2.6

Blloku C2.6 në lagjen Arbëria në Prishtinë,përbëhet prej 3 lamelave me etazhitet 2B+P+7+NK.Kompleksi përmban rreth 150 banesa me përdhesë me locale afariste sidhe garazha në bodrum. Rreth objekteve gjithashtu gjinden edhe parkingjet e hapura dhe kënde lojërash për fëmijë,gjelbrim etj.

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë