Te Shtepia e Pleqeve

Te Shtepia e Pleqeve

Objekti gjindet në Lagjen Dodona (te shtëpia e pleqëve) në Prishtinë me etazhitet P+5+NK  me 36 banesa ndërsa përdhesa përmban parkingje dhe kënde lojërash për fëmijë.

Te Shtepia e Pleqeve
Te Shtepia e Pleqeve
Te Shtepia e Pleqeve
Te Shtepia e Pleqeve
Te Shtepia e Pleqeve
Te Shtepia e Pleqeve
Te Shtepia e Pleqeve

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë