Mati 1 Blloku A11

Mati 1 Blloku A11

Posedon mbi 600 banesa moderne duke filluar që nga 50m², deri 125m²,Kompleksi shtrihet në një pozitë shumë të bukur ku ka pamje perfekterreth së cilës kalojnë rrugët të cilat e lidhin me qendren e qytetit sidhe me unazat. Në kuadër të kompleksit do të jenë dhe parkingjet zonat egjelbrimit, kopështet për fëmijë, qendra tregtare , qendra sportive,Kompleksi A11 ka një infrastrukturë shumë moderne dhe përmbanë një banimshumë komodë.

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë