6. Kulmet

6. Kulmet

Pas përfundimit të konstruksionit të objektit fillon faza e punimit të konstruksionit të kulmit. Kulmet punohen nga materiali i drurit me shtresa termo dhe hidro izoluese dhe mbulesa me llamarinë të valëzuar.

6. Kulmet
6. Kulmet
6. Kulmet
6. Kulmet

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë