7. Konstruksinet e objekteve

7. Konstruksinet e objekteve

Sistemi konstruktiv i objekteve të kompanisë tone (TREGTIA) është sistem skeletor, por në raste të jashtëzakonshme punohet edhe sistem masiv ose i kombinuar.

7. Konstruksinet e objekteve
7. Konstruksinet e objekteve
7. Konstruksinet e objekteve
7. Konstruksinet e objekteve

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë