19. Punimi i Prizave dhe Ndërprerësve

19. Punimi i Prizave dhe Ndërprerësve

Punimi i prizave dhe furnizimet tjera janë paraparë priza monofazore, trefazore dhe dalje tjera. Prizat me kontaktet për tokëzim të ashtuquatura “Shuko” janë paraparë në të gjitha hapësirat  për kyqje të pluhurthithëses, llampave qëndruese, lavatriqes, makinës për larjen e enëve, mikserit, nxemëses, bojlerit dhe ventilatorit mbi shporet. Priza për makinën për larjen e enëve është paraparë në kuzhinë  në lartësinë 1.2m kurse për lavatriqe në WC në lartësinë 1.6m.

Zilja sinjalizuese në banesa bëhet me kabllo PPY 2x1.5 0,6/ 1kV dhe ndërprerësin e zileve 250V/6A .

Ndërprerësit të punohen në lartësi 1.3m,prizat në dhoma  në lartësinë 0.3m,në kuzhina 1.2m dhe në banjo 1.6m.

19. Punimi i Prizave dhe Ndërprerësve
19. Punimi i Prizave dhe Ndërprerësve
19. Punimi i Prizave dhe Ndërprerësve
19. Punimi i Prizave dhe Ndërprerësve
19. Punimi i Prizave dhe Ndërprerësve

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë