27. Instalimi i aparateve folëse

27. Instalimi i aparateve folëse

Është paraparë interfoni për 44 banesat ;kutia thirrëse për 44 banesa  komplet me kontaktin elektrik të ndarjes së derës e cila vendoset në para deres hyrese te përdheses së objektit.

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë