29. Hidroizolimi i Banjove

29. Hidroizolimi i Banjove

Pas nivelizmit bëhet përgaditja e shtresave që duhet izoluar, së pari lyhet një shtresë me bazë të izolimit, pastaj dy shtresa izolimi (të ftohtë) me Akuamat  Flex dhe Akua Stop.

29. Hidroizolimi i Banjove
29. Hidroizolimi i Banjove
29. Hidroizolimi i Banjove
29. Hidroizolimi i Banjove

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë