41. Montimi i kasetës me kolektor

41. Montimi i kasetës me kolektor

Montimi i kasetave bëhet në muret hyrëse në koridoret kryesore të banesave, hapet vendi i kasetës dhe shtangohet me purpen (shkumë). Kuadrot primare janë të kompletuara me kolektor, valvolë automatike për çajrosje dhe me valvolë për mbushje- zbrazje. Pastaj bëhet montimi i kolektorëve dhe lidhja e gypave DN 15 nga radiatori në kolektor.

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë