45. Montimi i radiatorëve gypor (banjo)

45. Montimi i radiatorëve gypor (banjo)

Ngrohja e kthinave sanitare është e organizuar me radiator gypor, prodhim vendor të Gjilanit të tipit LUX të dimensionuar sipas kapaciteteve për ngrohje dhe hapsirës për montim. Radiatorët porositen të ngjyrosur me këtë rast ngjyrosja shtesë nuk është e nevojshme.

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë