46. Montimi i liftave nga firma HYMERI KLEEMANN

46. Montimi i liftave nga firma HYMERI KLEEMANN

Hymeri Kleemann shpk për klientët e saj ofron një gamë të gjerë të produkteve, varësisht nga kërkesat e klientëve dhe dimenzionet e shaftit.
 
Ashensorët Hydraulik,
Ashensorët Elektrk
Çertifikimi i secilit produkt veq e veq (nga autoritetet akredituese ndërkombëtare) dhe testimi një nga një i secilës pajisje të sigurisë së ashensorit, i bënë ashensorët tanë ashensorët më të besueshëm dhe të sigurt.
Dizajni i kabinave dhe dedikimi i ekipeve tona gjatë montimit të saj, i bëjnë kabinat e ashensorëve tanë prej me të bukurave që janë parë ndonjëherë në tregun tonë.
Sistemi i kontrollimit të qasjes (Access-it), i cili dizajnohet enkas sipas kërkesave të klientëve tanë, bënë të mundur shfrytëzimin më efikas të ashensorit dhe rritë sigurinë nëpër objekte të ndryshme. Ky sistem është i mundshëm në dy forma: për thirrjet nëpër dyert e jashtme dhe për butonat brenda në kabinë.
 

46. Montimi i liftave nga firma HYMERI KLEEMANN
46. Montimi i liftave nga firma HYMERI KLEEMANN
46. Montimi i liftave nga firma HYMERI KLEEMANN

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë