8. Montimi i dritareve dhe roletneve

8. Montimi i dritareve dhe roletneve

Dritaret dhe  dyert e ballkonit  në etazhet e banimit janë prej plastikës ,prodhim gjerman (Trocal).Roletat gjithashtu janë familje Trocal me fletë plastike.Ngjyra e dy pozicioneve është e bardhë .Xhami është I dyfisht me hapësirë termike në mes.

8. Montimi i dritareve dhe roletneve
8. Montimi i dritareve dhe roletneve
8. Montimi i dritareve dhe roletneve
8. Montimi i dritareve dhe roletneve

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë