11. Montimi i dyerve te blinduara, dyerve kryesore në objekt, dyerve kryesore dhe dyerve të brendshme

11. Montimi i dyerve te blinduara, dyerve kryesore në objekt, dyerve kryesore dhe dyerve të brendshme

Dyert e banesave janë dyer  të blinduara (italiane), me dimensione standarde  dhe të çertifikuara sa I përket sigurisë së tyre.

Dyert kryesore në object  janë nga materiali I kombinuar metali sidhe xhami  I armuar  me një shkallë të lartë sigurie dhe mund të hapen me anë të  komandës në banesa përmes interfonit.

Dyert e brendshme janë prej drurit të furniruar,të plota apo me xham, prodhim slloven, të çertifikuara.
 

11. Montimi i dyerve te blinduara, dyerve kryesore në objekt, dyerve kryesore dhe dyerve të brendshme
11. Montimi i dyerve te blinduara, dyerve kryesore në objekt, dyerve kryesore dhe dyerve të brendshme
11. Montimi i dyerve te blinduara, dyerve kryesore në objekt, dyerve kryesore dhe dyerve të brendshme
11. Montimi i dyerve te blinduara, dyerve kryesore në objekt, dyerve kryesore dhe dyerve të brendshme

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë