13. Vendosja e pllakave të qeramikës (banjo, kuzhina, korridor, ballkon)

13. Vendosja e pllakave të qeramikës (banjo, kuzhina, korridor, ballkon)

Dyshemetë e banjove, të kuzhinave ,të ballkoneve,të koridoreve  sidhe muret e banjove dhe kuzhinave  janë nga qeramika (italiane ose spanjolle)me kualitet të klasit të parë.

13. Vendosja e pllakave të qeramikës (banjo, kuzhina, korridor, ballkon)
13. Vendosja e pllakave të qeramikës (banjo, kuzhina, korridor, ballkon)
13. Vendosja e pllakave të qeramikës (banjo, kuzhina, korridor, ballkon)
13. Vendosja e pllakave të qeramikës (banjo, kuzhina, korridor, ballkon)

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë