14. Montimi i dyshemesë

14. Montimi i dyshemesë

Parketi në dhoma të ditës dhe në ato të gjumit është parket i klasit të parë. Këndoret e parketit janë të po të njëjtit material.Aplikohet parket me model dhe veti koherente.

14. Montimi i dyshemesë
14. Montimi i dyshemesë
14. Montimi i dyshemesë
14. Montimi i dyshemesë

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë