15. Montimi i pllakave të granitit në korridorin qendror

15. Montimi i pllakave të granitit në korridorin qendror

Shkallët, korridoret e përbashkëta  qëndrore shtrohen nga pllaka graniti artificial kualitativ  me trashësi 2 dhe 3 cm

15. Montimi i pllakave të granitit në korridorin qendror
15. Montimi i pllakave të granitit në korridorin qendror

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë