16. Montimi i gardhit (shkallë dhe ballkone)

16. Montimi i gardhit (shkallë dhe ballkone)

Gardhi I shkallëve është prej profileve të alumini t dhe të hekurit ,ndërsa ai I ballkonave ka bazë nga muri i betonit sidhe lart me profile të aluminit.Gardhi punohet lartësi e cila del nga normat e projektimit (për nivel të sigurisë).

16. Montimi i gardhit (shkallë dhe ballkone)
16. Montimi i gardhit (shkallë dhe ballkone)
16. Montimi i gardhit (shkallë dhe ballkone)

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë