Kodrina

Kodrina

Fitues për hartimin e masterplanit për kompleksin Kodrina është projekti nga studioja - Studio Libeskind, Imelk, Buro Happold Engineering.

Kodrina
Kodrina
Kodrina
Kodrina

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë