Prishtinë - Arbëria 3 Blloku C3

Foto1Foto1Foto2Foto2Foto3Foto3Foto4Foto4Foto5Foto5Foto6Foto6
previous

Foto 1-6 Nga 6

next

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë