Kontakti

Adresa: Magjistralja Prishtinë - Fushë Kosovë

Tel: +381 38 601 028

Mob: +377 44 158 794

E-mail: [email protected]

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë