Prishtinë - Lakrishte Blloku A6

Kompleksi në lagjen Lakrishte gjendet në pozitën më të mirë të qytetit për të ju ofruar banorëve jetë të integruar. Ky kompleks ofron të gjitha elementet e nevojshme për një jetë të lumtur. Posedon mbi 240 banesa moderne duke filluar nga 53m² e deri në 90m² sipërfaqe Neto,me parkingje, hapsira të gjelbëra dhe qendër biznesi.

N.T.N Tregtia klientëve të vet ju ofron shitjen e banesave me kredi për 10 vite pa KAMATË, 30% paguhet në momentin e kontraktimit ndërsa 70% ndahet në këste mujore deri me 30 qershor 2025.

Çmimi i banesave 1100€ / m². 


Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë